Geschiedenis

Vanuit een relevante achtergrond en met kennis van product en toepassing zetten we ons met ons uitgebreide netwerk in voor oplossingen voor gecontroleerde toegang en sleutelbeheer. 

In 2007 zijn we binnen Optilox gestart met de zelfstandige ontwikkeling en selectie van producten die bijdragen aan onze complete oplossingen voor gecontroleerde toegang en sleutelbeheer. Met ruime ervaring in productontwikkeling en marketing binnen de slotenbranche en affiniteit met de uitdagingen in complexe, omvangrijke toepassingsomgevingen.

Bij de vorming van onze oplossingen streven we naar een optimale ondersteuning van het primaire proces van onze afnemers en een duidelijke bijdrage aan de efficiency en effectiviteit. Door onze focus op de zorgomgeving en door eerdere ervaringen bij andere organisaties steeds te delen en uit te breiden komen we snel tot passende oplossingen.

Inmiddels bedienen we, rechtstreeks of via partners, een zeer snel groeiend aantal (zorg)instellingen. Deze positie versterkt doorlopend ons vermogen om met de fabrikanten van componenten in onze oplossingen maatwerk te ontwikkelen. Voor alle disciplines rond het thema 'gecontroleerde toegang' zijn wij inmiddels voor afnemers en fabrikanten een gewaardeerd aanspreekpunt.