Salto

Het uitgebreide productgamma en de geavanceerde beheersoftware, die zich eenvoudig laat inpassen in moderne ICT omgevingen, maken het Salto systeem geschikt voor kleine tot zeer grote organisaties. Het systeem biedt goede mogelijkheden om te synchroniseren met applicaties van derden.

Salto maakt in de basis gebruik van het “Salto Virtueel Netwerk principe”. De distributie van sluitplanrechten gaat via een chip op de sleutel. Deze rechten kunnen via een online wandlezer of updatepunt aangepast, geblokkeerd of gevalideerd worden. Ook is het mogelijk om onbekabelde producten draadloos online te beheren. Informatie van de deur, zoals batterijstatus, wordt via de digitale sleutel aan het systeem gecommuniceerd.

Voor elke deur een oplossing. Of het nu gaat om standaard of afwijkende deuren, Salto heeft altijd een passend product in het assortiment.

In Nederland zijn in zorgcomplexen veel comfortsloten, ook wel seniorsloten genoemd, toegepast. Salto heeft hier een standaard deurbeslag oplossing voor. Dit maakt het zonder aanpassing van de deur of het slot geschikt voor toepassing in bestaande complexen.

Om bezoekers toegang te geven tot afdelingen en ruimtes is het mogelijk om naast de reguliere kaartbediening PIN codetableaus en PIN deurbeslagen toe te passen. Op die manier kunnen bezoekers door middel van een pincode toegang krijgen. Deze codes worden beheerd binnen de systeemsoftware en kunnen eventueel online gewijzigd worden.

Voor het afsluiten van lockers, keukenkasten of andere kasten heeft Salto een elektronisch gecontroleerd lockerslot. Hierdoor kan eenvoudig en kosteneffectief beheer gevoerd worden over kasten die niet voor iedereen toegankelijk zijn.

Salto Inspired Business Partner IBP NL LOGO-IBP01535

Inspired Business Partner

Als Salto Inspired Business Partner biedt Optilox u verschillende voordelen. Zo zijn onze medewerkers getraind door Salto om u deskundig te kunnen adviseren, te begeleiden bij implementaties en uw Salto systeem te onderhouden.

Downloads

pdfSalto XS4 folder
pdfSalto Biocote anti-bacterieel 
pdfSalto bedrijfsbrochure