Nemef

Als onderdeel van ASSA ABLOY Nederland levert Nemef Radaris Evolution toegangscontroleproducten voor de Nederlandse markt. Met jarenlange ervaring in sloten en toegangscontrole produceren zij het veiligste elektronisch gecontroleerde deurbeslag in de markt (SKG***).

De producten zijn uitermate geschikt voor toepassing in woningvoordeuren, binnendeuren en centrale entreedeuren. Ook voor scheidingsdeuren van gesloten afdelingen zijn passende oplossingen verkrijgbaar. De systemen zijn schaalbaar en flexibel in te richten.

Door een naadloze integratie met het elektromechanische Nemef Comforte (meerpunt)slot zijn voordeuren maximaal beveiligd. Met een schaalbaar beheersysteem kunnen deuren standalone beheerd worden met kaarten of met een "programbox". Men kan ook opschalen naar een volledig online centraal beheerd en gemonitord systeem. Alle online componenten kunnen draadloos functioneren waardoor netwerkbekabeling in of rond de deur niet nodig is. Door elektromechanische projectsloten te combineren met Radaris deurbeslag is een volledig systeem voor binnen- en buitendeuren in te richten.

Uniek aan het concept is dat men gebruik kan maken van transponders maar ook van afstandsbedieningen. Met deze afstandsbedieningen kunnen ook andere elektromechanische aandrijvingen zoals deurautomaten of garagedeuropeners worden bediend. Hierdoor heeft u één sleutelmedium voor al uw toepassingen.

Downloads

pdfNemef Radaris Evolution brochure 
pdfNemef Radaris Evolution brochure eindgebruiker 
pdfNemef EL600 Radaris Evolution 
pdfNemef EL600 Arbeids/Ruststroom 
pdfNemef Radaris Evolution RF module 
pdfNemef Comforte meerpuntssluiting