Kaba

De modern vormgegeven Kaba Evolo producten sluiten aan op hedendaagse wensen en gewenste functionaliteiten van een eenduidig en beheersbaar systeem voor gecontroleerde toegang.

De elektronische knopcilinder is bijvoorbeeld "vierkant" gevormd waardoor er een betere omvatting van de knop mogelijk is ten opzichte van "ronde" knopcilinders door gebruikers met een beperkte handfunctie. De herkenbare wandlezers met duidelijke LED verlichting zorgen er voor dat gebruikers met een visuele beperking toch een duidelijke terugkoppeling krijgen.

Door gebruik te maken van capacitieve technologie (RCID) is het mogelijk om deurbeslagen en wandlezers te bedienen zonder een transponder direct te tonen. Zolang de transponder op het lichaam wordt gedragen zal door middel van aanraking het deurbeslag of de wandlezer de elektronische sleutel herkennen.

Deurbeslagen zijn leverbaar in batterijgevoede of netgevoede uitvoering. Het is mogelijk om op basis van contactschakeling op afstand de deur open te schakelen (zorgalarm). Het deurbeslag is in standaard en veiligheidsbeslag (SKG) leverbaar.

Het Kaba systeem wordt beheerd in moderne, gebruiksvriendelijke software. De sleutels worden beheerd volgens het "virtueel netwerkprincipe". De distributie van sluitplanrechten gaat via een chip op de sleutel. Hierdoor kan men zonder bekabeling eenvoudig en kosteneffectief toegangscontrole toepassen op nieuwe en bestaande deuren. Voor extra beheergemak en veiligheid biedt een online updateterminal veel extra mogelijkheden.

Het Evolo systeem is geschikt voor kleine tot middelgrote organisaties. Het systeem is op te schalen naar een geavanceerdere softwarearchitectuur met meer online mogelijkheden waardoor het geschikt wordt voor grote tot zeer grote organisaties.

Downloads

pdfKaba Evolo brochure NL 
pdfKaba Cardlink brochure NL
pdfKaba TouchGo brochure EN