Het Clavisio SMART concept

Veilig toegang met een app op de smartphone

Clavisio SMART is een veilige, gecertificeerde en bovenal praktisch toepasbare totaaloplossing voor (tijdelijke) toegang met een app op de smartphone. 

Om de toegang tot woongebouwen en woningen te regelen voorziet Optilox respectievelijk in de 'Clavisio SMART Switch' en de 'Clavisio SMART sleutelkluis'. 

De SMART Switch is een beveiligd schakelkastje dat onzichtbaar kan worden aangesloten op de elektrische installatie voor toegang tot het woongebouw.

De Clavisio SMART sleutelkluis is de elektronisch gecontroleerde variant van de veelvuldig toegepaste, SKG*** gecertificeerde, Clavisio sleutelkluis voor gebruik bij de woning.

De Clavisio SMART producten zijn in samenwerking met Mobile Keys voorbereid voor veilig gebruik zonder fysieke sleutels. Mobile Keys voorziet in een cloudoplossing en apps om digitale sleutels veilig te kunnen beheren, delen en gebruiken.

De geavanceerde Clavisio SMART producten maken het mogelijk toegang veilig, snel en tegen beheerste kosten te organiseren. Toepassing en gebruik is eenvoudig en zonder verrassingen. 

Downloads

pdfFlyer Clavisio SMART 
pdfSKG-certificaat Clavisio SMART sleutelkluis