Kosten en opbrengsten

Clavisio sleutelkluisjes zijn veilig en betaalbaar

De Clavisio sleutelkluisjes kunnen helaas niet rechtstreeks worden aangeboden aan particulieren of gebouweigenaren, omdat ze onderdeel moeten zijn van een sluitplan van een thuiszorgorganisatie. Thuiszorginstellingen kunnen de sleutelkluisjes aanschaffen en naar behoefte ook complementaire diensten afnemen van onze implementatiepartners, zoals installatie en beheer. 

De advies prijs van de Clavisio sleutelkluis bedraagt actueel € 285,- excl. BTW voor de uitvoering geschikt voor muurmontage en  € 309,- excl. BTW. voor de uitvoering geschikt voor SNAP-ON deurmontage. De sleutels hebben een adviesprijs van € 18,- excl. BTW. Onze implementatiepartners doen u ook graag een voorstel op maat om het product af te nemen binnen een dienstverleningsmodel tegen maandtarieven. Deze partners ondersteunen de thuiszorgorganisaties bij de implementatie en bieden desgewenst ook alternatieve financieringsconstructies.

De tientallen thuiszorgorganisaties die reeds met het Clavisio concept werken bepalen zelf welke maandelijkse kosten ze voor het gebruik van de sleutelkluisjes doorbelasten aan de cliënt. Deze tarieven kunnen onderling dan ook sterk verschillen.

Als alternatief voor het halen en brengen van sleutels van cliënten op centrale locaties biedt het werken met de Clavisio kluisjes een enorme besparing van tijd. Bovendien draagt het fors bij aan een snelle beschikbaarheid van zorg op kritieke momenten.

Voor de goedkope kluisjes die met een cijfercode worden geopend bieden de Clavisio sleutelkluisjes in de eerste plaats een veilig alternatief. De productiekosten van dergelijke producten zijn helaas echter niet vergelijkbaar. De Clavisio sleutelkluisjes zijn van een onovertroffen kwaliteit en bieden thuiszorginstellingen een oplossing voor tijdelijke toegang tot cliënten met het hoogste niveau van beveiliging. Sinds 2008 zijn er al meer dan 50.000 Clavisio sleutelkastjes toegepast door thuiszorginstellingen zonder een enkele geval van inbraak in een Clavisio sleutelkluisje.

De Clavisio sleutelkluizen zijn eenvoudig te plaatsen, onderhoudsvriendelijke producten die gedurende de lange technische levensduur steeds opnieuw kunnen worden ingezet bij diverse cliënten. Daardoor zijn de gebruikskosten relatief laag.

pdfClavisio adviesprijzen 2016